Mennesker med
åpne hjerter — åpne sinn — åpne dører

Forsiden>Diakonalt entreprenørskap
Diakonalt entreprenørskap

Diakonalt entreprenørskap

2018-11-02
Velkommen til denne tverrkirkelige konferansen Torsdag 10. januar 2010 på Union scene i Drammen. Konferansen har som mål å inspirere til å utvikle tilbud som møter barn og unges behov.

 

Velkommen til denne tverrkirkelige konferansen Torsdag 10. januar 2010 på Union scene i Drammen. Konferansen har som mål å inspirere til å utvikle tilbud som møter barn og unges behov.

Informasjon om konferansen oppdateres HER.

 

Så langt er det klart at:

* JAN OTTO MYRSETH, ny biskop i Tunsberg, åpner konferansen.

Bidragsytere:

* LARS UELAND KOBRO er leder av SESAM- Senter for sosialt entreprenørskap og samskapende sosial innovasjon ved Universitetet i Sørøst-Norge, og har blant annet gitt ut boka «Samskaping i praksis».

* MIMMI EDIN har i flere år jobbet som prosjektleder for «Kyrkligt Entreprenørskap» i organisasjonen Hela Manniskan i Sverige. Edin har selv bakgrunn som entreprenør og har brukt sin erfaring til å inspirere og øke kunnskapen i lokale virksomheter, kirker og frivillige organisasjoner innenfor entreprenørskap.

* IVAR FLATEN er dialogprest i Fjell menighet i Drammen og har i mange år bygget broer mellom ulike kulturer i Drammen. Flaten har på bakgrunn av sin innsats vunnet Ikkevoldsprisen og Drammens kulturpris i 2017.

* HANS MORTEN HAUGEN er professor i internasjonal diakoni ved VID vitenskapelige høyskole. Haugen har skrevet over 100 artikler og bøker og mottok i 2016 VIDs pris for framragende forskningsinnsats. Høsten 2018 utga Haugen boka «Diakoni i velferdssamfunnet«.

 

Flere foredragsholdere blir presentert i tiden framover, og ikke minst gode eksempler på lokale diakonale menighetsprosjekter.

 

Sett av datoen og følg med for mer informasjon.

 

Søndagens gudstjeneste er Sangfesten klokka 18.30 i Finnsnes kirke Les mer
Vi gjentar suksessen fra i fjor og flytter gudstjenesten til Senja vgs i Finnfjordbotn! Les mer
I år som i fjor markerer vi Allehelgensdag ved å flytte gudstjenesten ned til kaia... Les mer
Vi gleder oss stort over at Ungdom i Oppdrag har engasjert menighetene i området til å dele ut bibler denne uka. Bli med - og merk at uken avsluttes med felles gudstjeneste i Finnsnes kirke klokka 11.00 Les mer

Besøksadresse:
Helsesenterveien 12, 9300 Finnsnes

Postadresse:
Postboks 320, 9305 Finnsnes

E-post: finnsnes@metodistkirken.no
Telefon: 452 41 354

Organisasjonsnr: 996 697 967
Bankkonto: 4776 07 07135

 

Ønsker du å gi en gave?
Les mer her om gaver med skattefradrag
Vipps: 126057 (Metodistkirken Norge Finnsnes)

Powered by Cornerstone