Mennesker med
åpne hjerter — åpne sinn — åpne dører

Forsiden>- For et fantastisk misjonsmarked!
Misjonsvenner fra menigheten vår i Porsgrunn var noen av de mange som stilte vel forberedt til misjonsmarkedet.
Misjonsvenner fra menigheten vår i Porsgrunn var noen av de mange som stilte vel forberedt til misjonsmarkedet.

- For et fantastisk misjonsmarked!

2019-08-12
Misjonssekretær Øyvind Aske kan fortelle om en ny solid rekord for misjonsmarkedet på Sommerfesten.

 

På Sommerfesten var det full aktivitet på lørdagen og misjonsmarkedet. Mange misjonsvenner fra flere menigheter hadde nedlagt et stort arbeide på forhånd. Det var mange flotte varer og handelen gikk livlig. Barna og ungdommene på leirene deltok aktivt på markedet og avholdt igjen misjonsløp. Her var det mange ulike deltakere, fra de atletiske til de mer humoristiske. Felles for dem alle var de mange sponsorene som de klarte å få med seg.

Det var en lørdag der den norske sommeren viste seg fra sin flotteste side, med sydenvarme og stekende sol på en blå himmel.

Misjonssekretær Øyvind Aske er spesielt takknemlig til menigheten vår på Hønefoss og Bjørnar Granum som skaffet elsykkelen til innkjøpspris. De ordnet også sponsorer og transport til Stavern. Det ble solgt 27 hefter med lodd på sykkelen. Det innbrakte alene 27.000 kroner.

Øyvind Aske forteller at det kom inn totalt 152.000 kroner til misjonsprosjektet. Fjorårets rekord på 135.000 kroner er dermed solid slått, og Aske ønsker å takke alle som har deltatt med forarbeid, innsats på markedet og alle som kjøpte lodd, varer og sponset misjonsløpet.

Årets misjonsprosjekt, er som i fjor,  fadderprogrammet i Sierra Leone, Liberia og Zimbabwe. Det gir barn skolepenger og skoleutstyr, slik at de kan få en utdannelse og være med og bygge samfunnet de er en del av.

- Dette er en solid investering i fremtiden for disse barna og landene deres, og kristen nestekjærlighet i praksis, sier Øyvind Aske begeistret. Jeg er svært glad for at misjonen får en så stor plass i Sommerfesten. Det gir mening og en ekstra dimensjon til festen. Jeg kjenner på mye takknemmelighet for å få være med i misjonsarbeidet som virkelig er et felles prosjekt for oss som metodister. Dette er noe vi står sammen om og som vi bærer i fellesskap.

Du kan bli fadder for et barn i Sierra Leone, Liberia og Zimbabwe gjennom Metodistkirken. Vi har gode lokale partnere som vi samarbeider med og svært gode resultater å vise til. Gå inn på Misjonsselskapet sin nettside for å lære mer og tegne deg som fadder. Det koster omtrent 9 kroner dagen for å gi et barn en utdannelse og en bedre fremtid.

 

På søndag inviterer vi til familiegudstjeneste Les mer
Privilegium Gospel inviterer til gospelkafé i den nye kirka. Les mer
Tirsdag 5. november serveres det karbonadesmørbrød med løk og ertestuing. Pris: 50,- Les mer
Vil du være med på julemusikalen "Gabrielle"? Les mer

Besøksadresse:
Helsesenterveien 12, 9300 Finnsnes

Postadresse:
Postboks 320, 9305 Finnsnes

E-post: finnsnes@metodistkirken.no
Telefon: 452 41 354

Organisasjonsnr: 996 697 967
Bankkonto: 4776 07 07135

 

Ønsker du å gi en gave?
Les mer her om gaver med skattefradrag
Vipps: 126057 (Metodistkirken Norge Finnsnes)

Powered by Cornerstone