Mennesker med
åpne hjerter — åpne sinn — åpne dører

Forsiden>Nå er tiden inne!
Nå er tiden inne!

Nå er tiden inne!

2019-09-26
Den nye kirka vår er klar til innvielse!

For 60 år siden ble den gamle kirka vår innviet til sin oppgave om å være metodistkirke på Finnsnes. Den skulle være kirke for barn og unge, og den ble både et hjem og et landemerke. Nå skal vi bruke helgen sammen for å feire at den nye kirka står klar og til å vise for alle at "mi kjerka" også er "di kjerka"

Fredag kveld har vi en uformell samling med kveldsmat for de som er påmeldt til "Nordnorsk Inspirasjonshelg". På lørdag tar vi kirka ut til parken ved finnsnesvannet der vi både har en enkel nattverdsgudstjeneste kl. 11.00 og aktiviteter med kanopadling og pølsegrilling etterpå. Lørdag kveld blir det konsert i Metodistkirka med ulike "aktører" med tilknytning til kirka: "Tidevann" - en trio med viser, "Familieorkesteret" - korps med mer, "Privilegium Gospel" - Metodistkirka sin signatur i mange år og "Sammen i sang" - allsanger med smil.

Søndag kl. 11.00 har vi innvielsesgudstjeneste! Jubel og glede!! Dette er en festdag og en høytidsdag for hele menigheten og alle som føler en tilknytning til Metodistkirka! Biskop Christian Alsted er den som innvier kirken til sin oppgave å være metodistkirke på Finnsnes. Det er vår bønn at vi kan føre tradisjonen og arbeidet videre med å være en kirke for barn og unge, slik at den nye kirka blir et hjem og et landemerke. Velkommen!

Velkommen til Påskefrokost i Metodistkirka Les mer
Velkommen til gudstjeneste Palmesøndag Les mer
Søndag 17. mars kl 11.00 er du velkommen til «Mi kjerka»! Les mer
På søndag er det Bibelgruppa som inviterer til gudstjeneste Les mer

Besøksadresse:
Helsesenterveien 12, 9300 Finnsnes

Postadresse:
Postboks 320, 9305 Finnsnes

E-post: finnsnes@metodistkirken.no
Telefon: 40 41 51 55

Organisasjonsnr: 996 697 967
Bankkonto: 4776 07 07135

 

Ønsker du å gi en gave?
Les mer her om gaver med skattefradrag
Vipps: 126057 (Metodistkirken Norge Finnsnes)

Powered by Cornerstone