Mennesker med
åpne hjerter — åpne sinn — åpne dører

Forsiden>Informasjon om sikkerhet
Informasjon om sikkerhet

Informasjon om sikkerhet

2020-05-19
Les dette før du kommer til kirka på søndag.

Når du kommer til kirka på søndag blir du møtt av sikkerhetsrutiner som vi trenger å holde for å være trygge når vi møtes. Les gjennom disse rutinene her.

1. Betingelsen for å møtes er at alle følger de "vanlige" reglene: Hold minst en meters avstand, vask hendene ofte, host og nys i armkroken eller i en serviett. Hvis du er syk eller har (selv milde!) symptomer på sykdom skal du holde deg hjemme.

2. Kom gjerne i god tid og tenk på avstand ved inngangspartiet! Du blir mottatt av kirkeverter som viser hvor du skal rense hendene og hvor du skal gå videre. Du blir registrert med navn og vi må sørge for at det ikke er fler enn 50 personer tilstede. Vi håper på forståelse dersom det blir behov for å lukke døra når maksimumstallet er nådd. Vi skal kun bruke kirkerommet, inngangspartiet og toalettene. Ta gjerne med ytterjakken inn i kirkerommet, hvis det er mulig (hvis du ikke har veldig stor ytterjakke) og heng den over stolryggen. 

3. Kirken er inndelt i soner. De som skal bidra med noe, har sine faste plasser. De som er i risikogrupper skal sitte på høyre side av salen der stolene står med ekstra stor avstand. De andre sitter på venstre side med en meters avstand. Vennligst la alle stolene stå! Det er også noen plasser på galleriet med en meters avstand. Toalettene er tilgjengelige, men vi håper folk er bevisst på å vandre minst mulig til og fra plassen sin og at det ikke blir samling av folk i gangene.

4. Når gudstjenesten er over forlater vi rommene. Tenk det som at "De som kommer etter meg har det travelt med å gå ut, så jeg må gi plass til de." Det er ikke ønskelig at de som skal forlate rommet må presse seg forbi de som står foran. Det er selvfølgelig bare trivelig hvis folk vil ta en prat - men det ønsker vi skjer utenfor.

5. Vi trenger din gave! Men kollekt blir ikke samlet inn på vanlig vis. Bruk helst VIPPS (126057), legg kontanter i kollektbøssa som står plassert ved betalingsterminalen og bruk kun betalingsterminalen dersom du ikke kan bruke de to andre alternativene. Etter hver bruk av betalingsterminalen skal den vaskes med en desinfiserende våtserviett. 

6. Husk at andre kan være mer bekymret enn du er! Ta ekstra hensyn - vis god oppmerksomhet ved å være tydelig innenfor de reglene som gjelder. Takk for din hjelp og velkommen til "di kjerka!"

Søndag 27. september kl. 17.00. Les mer
Lørdag 19. september kl. 11.00 Les mer
Søndag klokken 11.00 er kirken åpen for deg Les mer
Velkommen til gudstjeneste med nattverd Les mer

Besøksadresse:
Helsesenterveien 12, 9300 Finnsnes

Postadresse:
Postboks 320, 9305 Finnsnes

E-post: finnsnes@metodistkirken.no
Telefon: 452 41 354

Organisasjonsnr: 996 697 967
Bankkonto: 4776 07 07135

 

Ønsker du å gi en gave?
Les mer her om gaver med skattefradrag
Vipps: 126057 (Metodistkirken Norge Finnsnes)

Powered by Cornerstone