Mennesker med
åpne hjerter — åpne sinn — åpne dører

Forsiden>Første søndag i advent kl. 11.00
Første søndag i advent kl. 11.00

Første søndag i advent kl. 11.00

2020-11-26
Julegrantenning, "Gabrielle light", julesanger, gaver og Youtube.

Det er en annerledes første søndag i advent for oss som er vant til å se julemusikalen "Gabrielle" denne dagen. Og det er en annerledes første søndag i advent for folk på Finnsnes som ikke får julegrantenning på torget. 

Derfor er det ekstra stas å invitere til gudstjeneste med gjenfortelling av "Gabrielle", krydret med sangene fra musikalen. Og midt i kirkerommet står et stort juletre som vi skal pynte med lys som skal tennes underveis i gudstjenesten. Vi har selvfølgelig et makstall på 50 hos oss, noe som gjør at mange sikkert er i tvil om de kan komme. Derfor vil også gudstjenesten legges ut på Youtube og vår Facebook-side for de som må eller velger å være hjemme.

Julegrantenning bruker å avsluttes med at nissen kommer med gaver. Nå blir det ingen nisse i år, men det ryktes at det vil være gaver til barna - og kaffe til de voksne. 

MERK: Gudstjenesten kommer altså til å vises på nett. Det vil også være slik at vi må overholde kravet om maks 50 personer i kirka. Hvis du opplever å ikke få plass, håper vi du har forståelse for det og at du i det minste kan følge gudstjenesten hjemmefra. Det smerter oss å måtte lukke døra når makstallet er nådd, men det vil smerte oss mer hvis vi skulle være årsak til at viruset får tak i en eneste av oss. Velkommen til gudstjeneste - uansett hvor du er.

Vi går inn i sommer-modus, men her litt informasjon, hvis du trenger kontakt! Les mer
På søndag skal Selma Marie døpes og Privilegium synge Les mer
Vi har ikke gudstjeneste på søndag. Gå på besøk! Les mer
Velkommen til gudstjeneste med nattverd Les mer

Besøksadresse:
Helsesenterveien 12, 9300 Finnsnes

Postadresse:
Postboks 320, 9305 Finnsnes

E-post: finnsnes@metodistkirken.no
Telefon: 452 41 354

Organisasjonsnr: 996 697 967
Bankkonto: 4776 07 07135

 

Ønsker du å gi en gave?
Les mer her om gaver med skattefradrag
Vipps: 126057 (Metodistkirken Norge Finnsnes)

Powered by Cornerstone