Mennesker med
åpne hjerter — åpne sinn — åpne dører

Forsiden>Julesang med Damekor og Visemenn
Julesang med Damekor og Visemenn

Julesang med Damekor og Visemenn

2020-12-10
På søndag blir det gudstjeneste med mye sang

I en tid når det meste av julekonserter blir avlyst er det ekstra hyggelig å kunne invitere til gudstjeneste med sang av Sørreisa Damekor. De har i disse dager med seg "Tre Visemenn" i et samarbeid som resulterer i to konserter - og så da en gudstjeneste hos oss. Det er vi veldig glad for.

Sørreisa Damekor har besøkt vår menighet mange ganger. Den naturlige "linken" er selvfølgelig dirigenten selv, Lise Løvland, som jo også er dirigent for Privilegium, men det er også andre i vår menighet som er eller har vært med i Damekoret. Og foruten de personlige kontaktene må det sies at det årelange samarbeidet med dette koret har vært til stor glede for både kor og menighet, noe som gjør at det bestandig er ekstra hyggelig å invitere de hit.

"Tre Visemenn" har også røtter i kirka vår, ikke minst gjennom musisering med Privilegium - direkte eller indirekte gjennom barna som synger der. En av "de vise" er liketil prest i kirka vår... Denne gudstjenesten blir sangvalget i sin helhet lagt opp etter Damekorets julekonsert, noe som inkluderer både kjente og ukjente julesanger. Velkommen til stemningsfull gudstjeneste med mye sang, søndag klokka 11.00.

Vi tillater oss å reklamere for selve konserten også, som altså er i Sørreisa kulturhus, dagen før. Du finner informasjon her 

Vi kan åpne kirken igjen! Les mer
Som de fleste har fått med seg er vi anbefalt å holde stengt 14 dager. Les mer
Vi forbereder stemningsfulle gudstjenester med julekor 24. desember Les mer
Denne andre søndagen i advent er det konfirmantene som inviterer til gudstjeneste Les mer

Besøksadresse:
Helsesenterveien 12, 9300 Finnsnes

Postadresse:
Postboks 320, 9305 Finnsnes

E-post: finnsnes@metodistkirken.no
Telefon: 452 41 354

Organisasjonsnr: 996 697 967
Bankkonto: 4776 07 07135

 

Ønsker du å gi en gave?
Les mer her om gaver med skattefradrag
Vipps: 126057 (Metodistkirken Norge Finnsnes)

Powered by Cornerstone