Mennesker med
åpne hjerter — åpne sinn — åpne dører

Forsiden>En dag med smak av konfleir
En dag med smak av konfleir

En dag med smak av konfleir

2021-03-25

Årets konfirmanter fikk dessverre ikke dra på konfleir med de andre konfirmantene fra metodistkirker i Norge. I stedet fikk de forrige helg en hel dag sammen i metodistkirka. Kristin Odén Broback, som er prest i Tromsø og ungdomsprest i Nord-Norge, og hennes mann Bjørn Martin, kom ned fra Tromsø for å være med på helga, sammen med prestestudent Marianne Munz. 

Lørdag 20.mars begynte med lek og moro og L-O-V-E-sangen, som er en klassiker på konfleir. Marianne hadde undervisning om Bibelens store fortelling og vi jobbet med våre egne livsfortellinger. Etter lunsj var det duket for den legendariske Vår Far-vandringen, også en klassiker på konfleir, hvor konfirmantene i grupper snakket om de ulike bønnene i Vår Far-bønnen, og gjorde tilhørende oppgaver og konkurranser ute. Det hele endte i en fartsfylt hinderløype med høyt konkurranseinnstinkt! 

Gudstjenesten ble forberedt av konfirmantene, som fordelte lederoppgaver og skrev tekster og bønner. Etter taco var det duket for underholdningskveld med forskjellige innslag - både stemmen og hodet fikk jobbet godt. Dagen ble avsluttet med en kveldssamling med andakt og lystenning i kirkerommet, og plutselig var 12 timer i kirken over. En artig dag med smak av konfleir! 

 

 

 

Gudstjeneste søndag 19. november kl. 11.00. Les mer
Søndag 12. november er det ikke gudstjeneste i Metodistkirka på Finnsnes. Les mer
Gudstjeneste med nattverd søndag 5. november kl. 11.00. Les mer
Gudstjeneste søndag 29. oktober kl. 11.00. Les mer

Besøksadresse:
Helsesenterveien 12, 9300 Finnsnes

Postadresse:
Postboks 320, 9305 Finnsnes

E-post: finnsnes@metodistkirken.no
Telefon: 40 41 51 55

Organisasjonsnr: 996 697 967
Bankkonto: 4776 07 07135

 

Ønsker du å gi en gave?
Les mer her om gaver med skattefradrag
Vipps: 126057 (Metodistkirken Norge Finnsnes)

Powered by Cornerstone