Mennesker med
åpne hjerter — åpne sinn — åpne dører

Forsiden>En dag med smak av konfleir
En dag med smak av konfleir

En dag med smak av konfleir

2021-03-25

Årets konfirmanter fikk dessverre ikke dra på konfleir med de andre konfirmantene fra metodistkirker i Norge. I stedet fikk de forrige helg en hel dag sammen i metodistkirka. Kristin Odén Broback, som er prest i Tromsø og ungdomsprest i Nord-Norge, og hennes mann Bjørn Martin, kom ned fra Tromsø for å være med på helga, sammen med prestestudent Marianne Munz. 

Lørdag 20.mars begynte med lek og moro og L-O-V-E-sangen, som er en klassiker på konfleir. Marianne hadde undervisning om Bibelens store fortelling og vi jobbet med våre egne livsfortellinger. Etter lunsj var det duket for den legendariske Vår Far-vandringen, også en klassiker på konfleir, hvor konfirmantene i grupper snakket om de ulike bønnene i Vår Far-bønnen, og gjorde tilhørende oppgaver og konkurranser ute. Det hele endte i en fartsfylt hinderløype med høyt konkurranseinnstinkt! 

Gudstjenesten ble forberedt av konfirmantene, som fordelte lederoppgaver og skrev tekster og bønner. Etter taco var det duket for underholdningskveld med forskjellige innslag - både stemmen og hodet fikk jobbet godt. Dagen ble avsluttet med en kveldssamling med andakt og lystenning i kirkerommet, og plutselig var 12 timer i kirken over. En artig dag med smak av konfleir! 

 

 

 

Vi går inn i sommer-modus, men her litt informasjon, hvis du trenger kontakt! Les mer
På søndag skal Selma Marie døpes og Privilegium synge Les mer
Vi har ikke gudstjeneste på søndag. Gå på besøk! Les mer
Velkommen til gudstjeneste med nattverd Les mer

Besøksadresse:
Helsesenterveien 12, 9300 Finnsnes

Postadresse:
Postboks 320, 9305 Finnsnes

E-post: finnsnes@metodistkirken.no
Telefon: 452 41 354

Organisasjonsnr: 996 697 967
Bankkonto: 4776 07 07135

 

Ønsker du å gi en gave?
Les mer her om gaver med skattefradrag
Vipps: 126057 (Metodistkirken Norge Finnsnes)

Powered by Cornerstone