Mennesker med
åpne hjerter — åpne sinn — åpne dører

Forsiden>Takk for innsatsen!
Takk for innsatsen!

Takk for innsatsen!

2021-10-05

 

Da regjeringen 24. september varslet at vi dagen etter skulle gå over til «normal hverdag med økt beredskap» i forhold til Covid-19, betød det at vi igjen kunne åpne våre kirker for normal aktivitet. Borte var plutselig avstandsregler og antallsbegrensninger. Smittevernveilederen som har vært oppdatert en rekke ganger, kunne nå legges bort.  

Vi ønsker å takke alle frivillige og ansatte i våre menigheter for den innsatsen som er blitt gjort i forhold til smittevern for å kunne holde kirkene åpne. Vi vet at det til tider har vært både frustrerende og krevende, og at man har måttet strekke seg langt for å få det til. Ressursgruppen for koronatiltak i Metodistkirken i Norge har fulgt situasjonen nøye hele tiden og utarbeidet et stort antall nye veiledere. Vi vil takke HR-rådgiver Vidar Bjerkseth og tidligere daglig leder ved hovedkontoret Johanna Lundereng for god koordinering av dette arbeidet.

Nå gleder vi oss over en mer normal hverdag etter at samfunnet er gjenåpnet, og til igjen å kunne invitere til fullsatte kirker. Selv om smittevernveilederen legges bort, vil vi likevel oppfordre til å opprettholde noen gode smitteverntiltak. Pandemien er ikke over, og folk vil fortsatt bli syke. Derfor støtter vi regjeringens henstilling til at de som har luftveissymptomer, blir hjemme, og at alle vaksinerer seg. I tillegg bør håndsprit fortsatt være tilgjengelig i våre kirker. Kanskje skal vi også være litt avventende med å håndhilse på alle når vi kommer til kirken. Vi må også vise respekt for de som ønsker et høyere beskyttelsesnivå for seg selv, og derfor vil fortsette å holde avstand eller også benytte munnbind.

Christian Alsted, biskop
Ingull Grefslie og Knut Refsdal, tilsynsprester
Audun Westad, konferanselekleder

 

På søndag har vi ikke gudstjeneste i Metodistkirka. Les mer
Søndag 17. oktober er det ikke gudstjeneste hos oss. Les mer
På søndag har vi ikke gudstjeneste i Metodistkirka. Les mer
Søndag 3. oktober kl. 11.00. Les mer

Besøksadresse:
Helsesenterveien 12, 9300 Finnsnes

Postadresse:
Postboks 320, 9305 Finnsnes

E-post: finnsnes@metodistkirken.no
Telefon: 452 41 354

Organisasjonsnr: 996 697 967
Bankkonto: 4776 07 07135

 

Ønsker du å gi en gave?
Les mer her om gaver med skattefradrag
Vipps: 126057 (Metodistkirken Norge Finnsnes)

Powered by Cornerstone