Mennesker med
åpne hjerter — åpne sinn — åpne dører

Forsiden>Vi åpner kirka!
Vi åpner kirka!

Vi åpner kirka!

2020-05-19
Søndag 24. mai kl. 11.00 kan vi samles til gudstjeneste!

Endelig er vi klar til å åpne kirka igjen! Og da regner vi med at mange vil kjenne at hjertet blir "forunderlig varmt". For på akkurat denne dagen, 24. mai 1738 kom en litt mismodig John Wesley til et møte i Aldersgate Street i London, men kjente at hjertet ble så forunderlig varmt og at alt ble forandret. Dette betegnes som starten på den store vekkelse som vår menighet er en del av, nemlig metodismen. Så; 282 år senere markerer vi dagen med en gjenåpnet kirke!

Det er Munjwok Kutjok som skal tale og det gleder vi oss til. Temaet er hentet fra Lukas 1, 26-38. Det blir ikke nattverd denne søndagen - vi som har ansvar må ta oppgavene trinnvis for å ivareta sikkerheten - men det blir gudstjeneste med sang og og gjensynsglede. Vi kan dessverre ikke samles til kirkekaffe, men det regner vi med at vi kan åpne for etter hvert.

Vedrørende korona-sikkerhet: vi kan maks være 50 personer i lokalet. Det betyr at vi må føre lister over hvem som er tilstede - og stoppe ved 50 stk. Videre har vi laget "soner" i kirkerommet med ekstra avstand mellom stolene på høyre side, slik at de som er i en risikogruppe kan sitte med ekstra avstand til andre. På venstre side står stolene tettere, men fortsatt med en meters avstand. Her kan familier og folk utenom risikogruppene sitte. Du blir møtt av kirkeverter som sørger for at du blir godt tatt imot og at du får all den informasjon du trenger. HUSK: Hvis du er syk eller har influensasymptomer, skal du være hjemme, uansett.

Vi skal sørge for at alle som kommer til kirka kan være trygg på at de ikke utsetter seg for smittefare ved å komme hit. Ved å ta forholdsreglene på alvor, bidrar du til å skape den tryggheten. Det ligger en smittevernveileder på nettsiden vår som dere gjerne må lese, og det henger plakater i kirka. Velkommen!

Denne andre søndagen i advent er det konfirmantene som inviterer til gudstjeneste Les mer
Julegrantenning, "Gabrielle light", julesanger, gaver og Youtube. Les mer
Velkommen til et stille rom i en åpen kirke Les mer
...en av disse mine minste... Les mer

Besøksadresse:
Helsesenterveien 12, 9300 Finnsnes

Postadresse:
Postboks 320, 9305 Finnsnes

E-post: finnsnes@metodistkirken.no
Telefon: 452 41 354

Organisasjonsnr: 996 697 967
Bankkonto: 4776 07 07135

 

Ønsker du å gi en gave?
Les mer her om gaver med skattefradrag
Vipps: 126057 (Metodistkirken Norge Finnsnes)

Powered by Cornerstone